Productie

Prosedia fabriek

De Interstuhl-fabriek staat in de groene Zuid-Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Daar is de verantwoordelijkheid voor het milieu en de natuurlijke energiebronnen iets vanzelfsprekends. Interstuhl produceert al meer dan zestig jaar op een milieuvriendelijke manier en neemt overtuigend zijn verantwoordelijkheid door het gebruik van betrouwbare grondstoffen, verantwoorde productieprocessen en zo min mogelijk inzet van fossiele brandstoffen.

Innovatie

Airspace detail
Younico Pro Armstand detail
We zien het zelfs als een uitdaging om zo innovatief mogelijk te voldoen aan de gestelde eisen én meer. Alle normen en richtlijnen op het gebied van ergonomie en milieu worden volledig gerespecteerd. Het innovatieve, baanbrekende karakter van Interstuhl heeft diverse patenten opgeleverd die in veel van onze collecties worden gebruikt.

Milieuvriendelijk

De volgende prosediastoelen hebben deze keurmerken gekregen:

  • Yourope
  • Younico
  • Younico Pro
  • Se7en
  • Se7en NPR
Kom meer te weten over milieu en Prosedia
Blaue engel certificaat
Een groot deel van de prosedia-collectie heeft het Blaue Engel-certificaat. Dit keurmerk is te vergelijken met het Nederlandse Milieukeur en wordt afgegeven door het Duitse overheidsinstituut RAL. Een merk krijgt dit keurmerk wanneer hun producten minder belastend voor het milieu zijn dan soortgelijke producten.
blaue engel certificaat
Blaue engel certificaat

Hiernaast hebben deze collecties ook het LGA Schadstoff geprüft certificaat ontvangen. Dit certificaat komt voort uit eisen die gesteld zijn door het DGM, een samenwerkingsverband van meer dan 100 organisaties uit de branche die zichzelf verplicht hebben om de eisen van RAL-RG 430 op te nemen in hun kwaliteitssysteem.

Schadstoff geprüft

Duurzaamheid

FABRIKANT INTERSTUHL PRODUCEERT MILIEUVRIENDELIJK
Interstuhl fabriek

Prosedia valt onder de Interstuhl-familie. Dat betekent dat de stoelen van prosedia worden geproduceerd volgens de designprincipes van Interstuhl:

1. Onderdelen zijn eenvoudig uit elkaar te halen
2. Minimaal gebruik van composieten
3. Optimaal gebruik van materialen
4. Weinig materiaal
5. Alleen materiaal dat gerecycled kan worden
6. Veel gebruik van gerecycled materiaal
7. Natuurlijke materialen als dat mogelijk is
8. Milieuvriendelijke verpakking

Garantie

Younico Pro Armstand detail
Op de kantoorstoelen van prosedia bieden wij een garantie van 3 jaar, een blijk van vertrouwen in de kwaliteit van onze producten dat bovendien perfect aansluit op de duurzame bedrijfsvoering van veel van onze klanten.
Contacteer ons
close slider